Vildskud

10 Episoder
Vi vil underholde, inspirere og udfordre dig, når vi giver talerøret til de unge stemmer derude. Vi er vildskud og vi skyder forbi dem der altid får taletid, og hører dem der ellers bliver overhørt. Logo/illustration: Jonas Holden Boye Jingle: Maria Arevad

Vildskud

 • Vildskud – Ekspert på sit eget liv

  Skuespiller Sandra Kampp, Headspace og DGS lægger vejen forbi studiet i den seneste episode af Vildskud.

 • Vildskud – Penge avler penge

  Hvordan finder man en lejlighed i København til nogenlunde rimelige priser, hvordan kan musik påvirke isolationstiden og hvorfor sover unge alt for lidt? For at besvare førstnævnte, får vi besøg af Rasmus Damkjær, fra https://kbh-kollegier.dk, der fortæller om muligheden for at finde en studiebolig i København. Alt dette, og mere, vil Noa og Sebastian forsøge at finde svar på i den nyeste episode af VILDSKUD

 • Vildskud – Den der ler sidst, fatter mindst.

  I en verden, der stille og roligt er ved komme sig over Corona-krisen snakker værter Sebastian og Noa om efterskoler, den svenske gymnasieskole og meget, meget mere.

 • Vildskud – Guds bedste børn

  Enkeltmandsdemonstrationer, kærkommen ros til ungdommen, en alternativ Ramadanmåned og skuespillerdrømme opfyldt. Dette står på dagens menu i den seneste installation af Vildskud, hvor flere spændende gæster er blevet inviteret med i studiet.

 • Vildskud – Ode til joy

  Mange har brugt Corona-krisen på at gå et gear ned i tempo og slappe af. Men ikke alle; vi taler med Jonas Risvig, der for nyligt har skabt overskrifter med sin nye Corona webserie "Centrum" og med gymnasieeleven Johanne, der har været ude og kritisere grundskolens studievejledere, som hun anklager for at "støvsuge" unges drømme væk.

 • Vildskud – Alting til sin tid

  Årgh, mand! Festivaler aflyst, film udskudt og politiske drømme sat på pause. Men hvordan tackles det hele bag scenen? Vi snakker med Rudme festival, Sandra Guldberg Kampp fra filmen “Kød og Blod” og Tamara Rønbach fra ungdomspartiet Rød-Grøn Ungdom.

 • Vildskud – Påskeglæde i en Corona-tid

  Den tidlige forårssol har ramt Vildskudsstudiet i dette afsnit, hvor bl.a. teatergruppen Sjakal og efterskoleeleven Noah gæster programmet over telefonen.

 • Vildskud – Stjerner på himlen og stjerner på skulderen

  Ugens anbefaling står denne gang i musikkens tegn. Noa anbefaler lytteren og Sebastian et spritnyt album, mens Sebastian anbefaler en legendarisk musiker og gennemgår hans livshistorie.

 • Vildskud – Corona-fest for klimaet

  Sebastian og Noa snakker om unge, der trodser myndighedernes anbefalinger i klimaets navn.

 • Vildskud – Unges liv på internettet

  I første program af Vildskud diskuterer Sebastian og Noa fordele og ulemper ved at have digitale relationer frem for fysiske relationer.

Psst!
Læs mere her