SEIN skal lave radio

SEINmag kører nu for tredje år som webmagasin med nye udgivelser alle hverdage. Men som noget nyt skal vi nu til at udvide til radio. Derfor søger vi nu unge mellem 15-25 år, som skal være radioværter på vores daglige programmer på radio LOUD, som går i luften d. 1. april.
Vil du være med på vognen? Så læs med:

Hvad hvis du kunne bestemme, hvad der skulle spilles i radioen?

SEIN søger lige nu radioværter til at lave programmer, som skal sendes på den spritnye radiokanal LOUD fra april. Lyder det som noget for dig?

Som radiovært på SEIN er det ikke et krav, at du har erfaring med at lave radio eller podcasts. Dog forventer vi, at du har lysten og ambitionerne om at lære det, og at du har et ønske om at lave ærlig og ufiltreret radio for unge sammen med andre unge. Som radiovært på SEIN bliver du en del af en redaktion af 110 unge fra hele landet, som mødes til redaktionsmøder, holder events og brænder for at skabe et rum og et talerør for ungdommen.

SEIN skal producere programmer som skal sendes på radio LOUD i tidsrummet kl. 23.00–02.00. Derudover bliver programmerne udgivet på diverse streamingtjenester og vores eget webmagasin, seinmag.dk. Udsendelserne skal bl.a. bestå af programmer lavet af SEINs lydgruppe, musik og samtale. Som radiovært er du med til at udvikle koncepter for programmer, der skal sendes, og kommer til at gøre dette med min. én anden vært. Af samme grund kan du også ansøge som et par eller en gruppe til at være værter sammen.

Som radiovært er din rolle at:

  • føre de vågne lyttere behageligt gennem starten på natten med inspirerende indhold og samtaler om stort og småt
  • benytte muligheden for at sende live-radio
  • have interesse i at formidle musik i forskellige genrer
  • inddrage lytterne i programmerne
  • have ansvar for en til to nætter om ugen (2-3 timers radio), som skal tilrettelægges og planlægges på forhånd sammen med én anden radiovært.

SEIN er primært drevet af frivillige kræfter, men eftersom stillingen kræver ekstra tid og ansvar, er den derfor symbolsk lønnet.

På SEIN skal alt indhold være ungt, ærligt, ufiltreret, sammen. Derfor skal radioudsendelserne have fokus på fællesskabet, unges behov og plads til de personlige, ærlige fortællinger. Du skal som radiovært desuden være mellem 15-25 år ligesom resten af SEIN-redaktionen.

Hvis det lyder som noget for dig, så send os din ansøgning til lyd@seinmag.dk med:

en kort tekst om dig selv
hvilke interesser du har
hvilke podcasts/radioprogrammer du finder spændende
hvorfor du ønsker at lave radio på SEIN
én eller flere ufærdige idéer til radioprogrammer.

Hvis I søger som par eller gruppe, skal ansøgningen skrives sammen. Ansøgningen må max. fylde to sider. Deadlinen for ansøgninger er fredag d. 24. januar kl. 24.00. Vi indkalder til samtale senest d. 31. januar. Samtalerne bliver afholdt i starten af februar.

Har du yderligere spørgsmål til rollen som radiovært? Så skriv endelig en mail til info@seinmag.dk eller læs mere om SEIN på seinmag.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Psst!
Bliv medlem af SEIN