SEIN som forening

Her kan du se, hvordan du melder dig ind i foreningen SEIN og støtter op om projektet.

Foreningen SEIN – et webmagasin af unge for unge

SEIN er et digitalt magasin og et fællesskab skabt af og for unge i alderen ca. 15-25 år. Vi udgiver ét indlæg hver hverdagsmorgen. Video, tekst, lyd, foto, illustrationer og blandinger af det hele. Løbende laver vi også små og store events, hvor læsere kan mødes og få venner i virkeligheden.

På SEIN vil vi lave medier på en ny måde. Vi vil være et fællesskab. Vi vil være kreative, håbefulde, ærlige og kritiske – sammen.

SEIN har været med til at vise, at vi kan skabe noget selv. At vi som ungdom kan rykke noget. At vores ord bliver hørt. Og at vi har en styrke sammen.

SEIN er et gratis medie og en forening. Det er drevet af frivillige, med kun få udbetalinger til redaktører og en projektleder. Vi arbejder meget hårdt på at blive økonomisk bæredygtige, og gennem det sidste år har vi overlevet på støtten fra forskellige fonde. Gennem et medlemskab i vores forening kan du støtte projektet og være medejer af SEIN.

Vi optager kun medlemmer, som er mellem 15-25 år (men du kan altid sende bidrag, læse med og være med på andre måder, hvis du er over eller under).

Medlemmer betaler et årligt medlemsbidrag på 50 kr. pr. medlem
Som medlem:
– Du er med til at støtte projektet SEIN og hele SEINs fællesskab
– Du får mulighed for at deltage i vores arrangementer, events og åbne redaktionsmøder
– Du får mulighed for at deltage i foreningens generalforsamlinger

Hvis du vil være medlem af foreningen SEIN, skal du blot skrive en mail til info@seinmag.dk med dit ønske.