Støt op om SEIN

På SEIN gør vi os umage med at fortælle vigtige, ærlige historier og samle ungdommen på tværs af landet i et stort, kreativt fællesskab. Vi gør det bedste, vi kan – men vi har brug for din hjælp til at kunne fortsætte.
Her kan du donere alt fra én krone til en million. Det hele gør en forskel. Doner her.

cof

SEIN startede for lidt over fire år siden som en drøm om at skabe et sted, hvor unge mennesker kunne mødes. Hvor man kunne være kreative sammen og fortælle historier om, hvad der er vigtigt for én, der hvor man står. Et sted som ikke fandtes i medielandskabet før.

Siden har SEIN vokset sig til en redaktion på over 85 unge spredt ud over landet og d. 1. september 2017 launchede vi SEINmag.dk.

For at vi kan blive ved med at gøre, hvad vi gør, og for at vi kan blive endnu bedre, har vi brug for støtte.

ALLE DONATIONER ER VELKOMNE

Ved et større beløb, vil vi på SEIN meget gerne have muligheden for at ringe dig/jer op og høre hvad SEIN eventuelt kan gøre for dig/jer I så fald bedes du/I udfylde telefon nr.

Er du en virksomhed skriv til info@seinmag.dk for pressemateriale.

SEIN er stadig først og fremmest drevet af den samme lyst og det samme behov, som det startede med. SEIN er drevet af frivillige kræfter, men det kræver stadig midler at holde et projekt som SEIN kørende: at betale husleje for kontorer, lønninger, drift og udvikling af hjemmesiden, for at komme rundt i landet og muligheden for at bringe SEIN ud i virkeligheden gennem events.

SEINmag.dk er stadig en beta-version af det SEIN, vi håber, vi kan skabe.

(Fotos af Benjamin Voldum Krog og SEIN)

Donation

Støt os, og hold dette gratis medie i live!
 • (hvis du vil ringes op angående et potentielt samarbejde, eller hvis du har andet på hjerte, hører vi meget gerne fra dig her)
 • Betaling

  SEIN modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når du har trykt godkend til betalingen.
  Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. SEIN bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
  VISA MasterCard

  Aftale

  SEIN ringer dig op, angående et samarbejdet, hvis ønsket, udfyld telefonnummer, og skriv gerne i kommentarfeltet.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Psst!
Bliv medlem af SEIN