“Som to prikker på en ballon”

Episode 7

Flugten indad

af Maria Lindeblad

I serien følger vi Karl og hans kamp imod ensomheden efter et forlist venskab. I kampen står han med følelsen af at være alene og forladt, selvom han er omgivet af mennesker, der holder af ham. En skygge fra fortiden forstyrrer Karl i hans univers, og han indser, at han ikke kan blive ved med at flygte ind i sig selv.

I forlængelse af webserien har Maria lavet en animation, som visualiserer en verden, som nogle gange kan føles som et tomt rum. For at glemme vores problemer er den nemmeste løsning ofte at flygte ind i vores eget univers. Der kan vi give os lov til at være kede af det, skuffede og føle os forladt af alt og alle, uanset om vi er det eller ej.

Se hele indlægget her.

Resume:
Karls mor rydder ud i køkkenet og finder en gammel madkasse, som Karl har glemt at aflevere til sin ven, Silas. Madkassen bringer minderne fra det kuldsejlede venskab tilbage til Karl. Samtidig er Karls mor mere optaget af det forliste forhold til Karls far.  En skygge dukker op fra en madkasse i Karls tegninger, til frustration for ham. Han aftaler at mødes med sin far senere på dagen.

Psst!
Læs mere her