“Synes du jeg er irriterende?”

Episode 1

Anmeldelser

Politiken

“♥♥♥♥♡♡ –  En gruppe højskoleelever savnede en tv-serie, de kunne spejle sig i. Så lavede de en selv. ” Læs anmeldelsen her.

 

Soundvenue

“★★★★★☆ –  ‘Vakuum’: Ny dansk serie tager teenageliv dybt alvorligt.” Læs anmeldelsen her.

 

Filmmagasinet Ekko 

“★★★★★☆ – Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.” Læs anmeldelsen her.

 

Jyllands-Posten

“★★★★☆☆ – Det lykkes højskolevenner fint at skabe relevant og interessant streamingserie til unge. Dansk ungdomsserie tager udgangspunkt i virkelighedens følelser og udfordringer.” Læs anmeldelsen her.

 

 

Jalousi og usikkerhed

Marie Mørk & Maya Schønning Kjærulff

I SEINs webserie VAKUUM oplever Eva en stærk følelse af jalousi. Sit første møde med følelsen får hende til at handle uhensigtsmæssigt og irrationelt. I forlængelse af webserien har Marie og Maya lavet en visualisering af den komplekse følelse, som man næsten ikke kan være i og stadig sjældent få lov at slippe fra at opleve.

I et mørkekammer ligger billeder og efterladte notater. En nøgen krop indviklet i et sjal bliver lyst op i rød, og sammen med de gennemblødte, usikre tanker vidner de om et besøg af følelser som jalousi og misundelse. Følelser, man ellers ikke rigtigt må føle.

Se hele indlægget her.

Resume:

Eva bliver usikker på sin efterskolekæreste Ville, da en ny pige, Kajsa, fanger Villes opmærksomhed. I kælderen møder Eva en mystisk pedel, som gør hende mere usikker på sin relation til Ville. Da Eva ser Ville og Kajsa sidde sammen i spisesalen, starter hun en madkamp, som går uheldigt ud over Kajsa. 

 

Psst!
Læs mere her