Vi søger til SEIN i 2018

SEINbeta udvikler sig og vokser hele tiden. Så nu leder vi efter en masse nye mennesker til det nye år, der har lyst til at lave events, skrive, fotografere, optage, filme, tegne og alt muligt andet sammen med resten af SEIN redaktionen.

Vi søger faktisk så mange, at vi har lavet et stort overblik her.
Læs og send os en ansøgning, hvis du vil være med.

Sådan gør du

Find én eller flere stillinger nedenfor du har lyst til at søge.
Send en ansøgning til den tilhørende gruppes mail (du finder dem i hvert afsnit) med følgende:

– Hvilken stilling søger du?
– Fulde navn og kontaktoplysninger
– En lille beskrivelse af dig selv, og hvad du går og laver
– Hvorfor vil du være med i SEINs redaktion/eventhold?
– Hvor meget tid kan du investere i SEIN om ugen? (Det vil som udgangspunkt være frivilligt arbejde)
– Send meget gerne nogle eksempler på noget, du har lavet eller et par idéer med i din ansøgning!

SIDSTE FRIST FOR ANSØGNINGER D. 8 JANUAR SENEST KL. 12

Filmgruppen

Filmholdene producerer videoer og små film for SEIN. Portrætter, interviews, stemningsfilm, scener, guides. Se hvilke mennesker vi mangler her og send en ansøgning til film@seinmag.dk inden 8. januar kl. 12, hvis du vil være med!

Filmholdet København

Filmholdet i København søger en del faste medlemmer på deres hold. Så send en ansøgning, hvis du har lyst til at være med som en af følgende:
– Fotograf
– Producer
– Klipper
– Alt muligt menneske
(andre ansøgninger til filmholdet er også velkomne)

Filmholdet Aarhus

Filmholdet i Aarhus søger flere, der har lyst til at være en fast del af deres hold!
De søger:
– Klipper
– Producer
(men andre ansøgninger til filmholdet i Aarhus er også velkomne)
Send en ansøgning, hvis du vil være med!

Filmredaktør

Som filmredaktør har du ansvar for SEINs to filmgrupper, i Aarhus og København.
Du har mulighed for at udvikle film og video indholdet på SEIN. Du sparrer og idéudvikler med grupperne, hjælper med at redigere og sørger for at skabe diversitet i det producerede indhold. Samtidig er du i tæt kontakt med chefredaktøren og de andre grupperedaktører. Filmredaktørrollen er for dig, der har lyst til at være en del af den kreative proces på SEIN, uden selv at stå med kameraet i hånden.
Send også en ansøgning til film@seinmag.dk, hvis du har lyst til at være SEINs nye filmredaktør!

Den visuelle gruppe

Den visuelle gruppe producerer både indlæg til SEIN med fotoserier, tegneserier, udklip og collager, men de producerer også enkelte billeder til SEINredaktionens tekster, podcasts osv.
Send en ansøgning til visuel@seinmag.dk inden 8. januar kl. 12, hvis du vil med i den visuelle gruppe!

Fast producent i den visuelle gruppe

Som fast producent i den visuelle gruppe, vil du være med til at udvikle SEINs visuelle udtryk. Du skal have lyst til at fortælle historier i dit eget format, da man her mest vil lave hele indlæg til udgivelse på SEIN. Derudover vil du ligsom alle andre faste producenter holde møder med din gruppe og redaktionen for at idéudvikle og finde på nye ting, og så vil du have faste deadlines.
Vi kunne især godt bruge flere med lyst og erfaring indenfor:
– Fotografi
– Collage
– Grafik
…men andre visuelle udtryk er selvfølgelig også tilladt!

Freelancere i den visuelle gruppe

Som freelancer i den visuelle gruppe vil du ofte få opgaver, hvor du skal skabe det visuelle til tekstgruppen eller lydgruppens indlæg. Du vil dog også have mulighed for at udvikle egne indlæg, hvis du har lyst til det.
Her søges alle former for visuelle udtryk. Foto, collager, illustrationer, papirklip, grafik og andet.

Lydgruppen

Lydgruppen producerer og udvikler podcasts for SEIN. Og så laver de til tider også underlægningsmusik til egne eller andres indlæg. Hvis du har lyst til at fortælle historier, lave interviews, telefonsvarere, tankestrømme, portrætter eller andre ting på lyd, skal du sende en ansøgning til lyd@seinmag.dk inden d. 8 januar kl. 12.

Fast producent i lydgruppen

Lydgruppen søger faste producenter, der især har lyst til at lave en masse podcasts og udvikle nye idéer med resten af SEINs lydgruppe.
Som fast producent har du faste deadlines, møder med din gruppe og altid en grupperedaktør ved hånden, der hjælper med at sparre og redigere.
Det er en fordel, hvis du har adgang til optageudstyr og erfaring med klipning, men det er ikke et krav!

Eventholdet

SEINs eventhold skaber små og store events i hele landet. Og 2018 bliver et vildt år med en masse nye muligheder, så vi søger en hel del mennesker, der har lyst til at være med til at udvikle og afvikle events for SEIN. Send en ansøgning til event@seinmag.dk inden 8. januar kl. 12, hvis du skal være med!

Eventkoordinator i eventholdet

Som eventkoordinator er man en fast del af eventholdet og har en eventmanager, der hjælper og sparrer med holdet.
Som koordinator vil du stå for følgende:
– Planlægning og afvikling af events
– Idéudvikling med SEINs eventhold
– Mulighed for at stå for enkelte events selv

Vi søger gerne mennesker, som har lyst til at have et særligt fokus på specielle former for events. F.eks. events med filmvisninger, teater, fester, koncerter, roadtrips osv. Så skriv det endelig med i ansøgningen, hvis du har lyst til at stå for en særlig del af SEINs events.

Eventkalenderredaktør

Vi søger også en eventkalenderredaktør, der skal kuratere SEINs eventkalender på seinmag.dk.
Som eventkalenderredaktør vil du scoute og udvælge hvilke events, der skal i kalenderen. Du vil også være med til at udvikle samarbejdsmuligheder, og så skal du have lyst til at have/få et godt øje for det “up-and-coming”.
Send også her en ansøgning til event@seinmag.dk, hvis det skal være dig!

Tekstgruppen

SEINs tekstgruppe skriver tekster. Alt fra portrætter, digte, artikler, interviews, spørgsmål eller konstateringer. Og som resten af indholdet på SEIN har tekstgruppen fokus på ærlighed i det, de laver. Send din ansøgning til tekst@seinmag.dk inden 8. januar kl. 12!

Fast producent i tekstgruppen

Som fast producent vil du skrive for SEIN ofte, og du kan sparre og idéudvikle med tekstgruppen og resten af redaktionen. Du skal have være nysgerrig på dig selv og på verden og have lyst til at skrive en masse.

Freelancere i tekstgruppen

Som freelancer i tekstgruppen har du ingen faste deadlines, men du kan få opgaver eller aflevere nye tekster og idéer løbende. Du får mere fleksibilitet men også mere selvstændighed – og igen skal du selvfølgelig have lyst til at skrive, være nysgerrig og være ærlig.

En SEIN bogklub

Som noget nyt vil SEIN i samarbejde med Gyldendal skabe en bogklub på Instagram. Her kan vi læse sammen, diskutere og møde nye venner, som måske har helt anderledes perspektiver på det, vi læser. Vi vil skabe events, hvor man kan mødes i virkeligheden efterfølgende. En bogklub, hvor vi kan anbefale bøger til hinanden og nyde, at man har nogen at dele oplevelserne med.

Bogklubredaktør

Til dét søger vi en bogklubredaktør, som har lyst til at starte bogklubben op og teste det af i samarbejde med SEINs chefredaktør og Gyldendal.
Du skal have lyst til at læse, anbefale og opsøge nye bøger – men også at opsøge nye mennesker, der kan vælge bøgerne ud. Du skal styre en instagramprofil for bogklubben, starte debatter op og udvikle konceptet og events.
Det er en sjov men hård opgave at være med til at starte noget op, så der ligger en masse muligheder og udfordringer i rollen som Bogklubredaktør, men der vil selvfølgelig være hjælp at hente i SEIN redaktionen.
Send din ansøgning til info@seinmag.dk inden d. 8 januar kl. 12, hvis det skal være dig!

Det var det.
Husk, at du kan ansøge flere stillinger på en gang. Og del den gerne med venner, klassekammerater eller folk du har mødt på internettet, hvis du kender nogen, der kunne have lyst til at være med.