“Synes du jeg er irriterende?”

Episode 1

Anmeldelser

Politiken

“♥♥♥♥♡♡ –  En gruppe højskoleelever savnede en tv-serie, de kunne spejle sig i. Så lavede de en selv. ” Læs anmeldelsen her.

 

Soundvenue

“★★★★★☆ –  ‘Vakuum’: Ny dansk serie tager teenageliv dybt alvorligt.” Læs anmeldelsen her.

 

Filmmagasinet Ekko 

“★★★★★☆ – Serie om unge af unge rammer den famlende og feberagtige teenagetilværelse så præcist, at det giver en mavevridende genkendelse.” Læs anmeldelsen her.

 

Jyllands-Posten

“★★★★☆☆ – Det lykkes højskolevenner fint at skabe relevant og interessant streamingserie til unge. Dansk ungdomsserie tager udgangspunkt i virkelighedens følelser og udfordringer.” Læs anmeldelsen her.

 

 

Jalousi og usikkerhed

Marie Mørk & Maya Schønning Kjærulff

I SEINs webserie VAKUUM oplever Eva en stærk følelse af jalousi. Sit første møde med følelsen får hende til at handle uhensigtsmæssigt og irrationelt. I forlængelse af webserien har Marie og Maya lavet en visualisering af den komplekse følelse, som man næsten ikke kan være i og stadig sjældent få lov at slippe fra at opleve.

I et mørkekammer ligger billeder og efterladte notater. En nøgen krop indviklet i et sjal bliver lyst op i rød, og sammen med de gennemblødte, usikre tanker vidner de om et besøg af følelser som jalousi og misundelse. Følelser, man ellers ikke rigtigt må føle.

Se hele indlægget her.

Eva bliver usikker på sin efterskolekæreste Ville, da en ny pige, Kajsa, fanger Villes opmærksomhed. I kælderen møder Eva en mystisk pedel, som gør hende mere usikker på sin relation til Ville. Da Eva ser Ville og Kajsa sidde sammen i spisesalen, starter hun en madkamp, som går uheldigt ud over Kajsa.