Medlem af Sein

Sein er os, der er med i redaktionen, men Sein er også jer! Så vi har fundet på noget nyt, der kan åbne fællesskabet op for jer, der læser, lytter og ser med samt nyder vores arrangementer.

Medlemskab betyder, at I støtter med et beløb, der svarer til en lille latte om måneden, og at I til gengæld får goder, der gør det hele værd at være medlem.

Vi er en platform skabt af unge. Den er skabt for at unge kan have et rum, hvor unge kan få lov til at være ærlige, kreative og være sammen om det. Derfor ville vi blive så glade, hvis du kom med som medlem.

Om lidt kan du få SEIN på tryk – GRATIS!

Længe har vi ønsket at lave en trykt udgave af SEIN. Et magasin man kan have i hånden, med i cykelkurven, i tasken eller med på turen på stranden. Og nu bliver det endelig muligt! Vi arbejder hårdt over sommeren på at få det klar til starten af august. I magasinet vil der både være nyt indhold, som aldrig før er blevet udgivet, samt små opgaver, plakater og krydsord, du kan lave alene eller sammen med en ven. Magasinet kommer til at blive 100 sider med ungt, ærligt og ufiltreret indhold klar til udgivelse i starten af august.

Som medlem får du selvfølgelig magasinet gratis med forsendelse lige til døren. Normalpris for magasinet er 59kr.

Andre fede ting du får som medlem af klubben: 

  • Gratis adgang til et hav af spændende, sjove, lærerige og hyggelige events (Ikke-medlemmer kan også deltage, såfremt de køber en billet eller et medlemskab hos SEIN).
  • SEINpost – Et nyhedsbrev med information om nye projekter, events og forandringer samt eksklusive anbefalinger fra de forskellige redaktioner.
  • Et månedligt åbent redaktionsmøde i både Århus og København, hvor I kan komme og få direkte indflydelse på SEINs indhold samt et oplæg af forskellige, spændende folk.
  • En SEIN-hotline. I to timer hver mandag sidder SEIN klar til at tage telefonen og snakke om lige præcis det, du har lyst til. Har du spørgsmål, forslag, idéer, eller keder du dig bare? Så ring!
  • Mulighed for at være et passivt medlem, der blot gerne vil give en skilling til et godt formål.

Vil du gerne være med?

Så lads os komme i gang!

BLIV MEDLEM
Psst!
Bliv medlem af SEIN