Medlem af SEIN

SEIN er os, der er med i redaktionen, men SEIN er også jer! Så vi har fundet på noget nyt, der kan åbne fællesskabet op for jer, der læser, lytter og ser med samt nyder vores arrangementer.

Medlemskab betyder, at I støtter med et beløb, der svarer til en lille latte om måneden, og at I til gengæld får goder, der gør det hele værd at være medlem.

Vi er en platform skabt af unge. Den er skabt for at unge kan have et rum, hvor unge kan få lov til at være ærlige, kreative og være sammen om det. Derfor ville vi blive så glade, hvis du kom med som medlem.

Du kan få SEIN på tryk – GRATIS!

Længe havde vi ønsket at lave en trykt udgave af SEIN. Et magasin man kunne have i hånden, med i cykelkurven, i tasken eller med på turen på stranden. Og nu bliver det endelig muligt! Vi arbejdede hårdt over sommeren 2020 på at få det klar til starten af august. I magasinet er der både nyt indhold, som aldrig før var blevet udgivet, samt små opgaver, plakater og krydsord, man kan lave alene eller sammen med en ven. Magasinet er til at blive 100 sider med ungt, ærligt og ufiltreret indhold.

Som medlem får du selvfølgelig magasinet gratis med forsendelse lige til døren. Normalpris for magasinet er 59kr.

Andre fede ting du får som medlem af klubben: 

  • 1. fysiske udgave af vores elskede magasin.
  • Gratis adgang til et hav af spændende, sjove, lærerige og hyggelige events (ikke-medlemmer kan også deltage, såfremt de køber en billet eller et medlemskab af SEIN).
  • SEINpost – Nyhedsbreve med information om nye projekter, events og forandringer samt eksklusive anbefalinger fra de forskellige redaktioner direkte i din indbakke.
  • SEINblik – Nyhedsoverblikket skabt til dig af unge, som forstår, hvad der er vigtigt at læse og høre om i din hverdag direkte i din indbakke.
  • Mulighed for at være et passivt medlem, som blot vil give en skilling til, at vi kan fortsætte med at skabe indhold for unge af unge.

Vil du gerne være med?

Så lads os komme i gang!

BLIV MEDLEM
Psst!
Bliv medlem af SEIN