Clara Boysen

Lydredaktør

Jeg er 24 år, til sommer bachelor i journalistik og kommunikation fra RUC og bosat på Halmtorvet på Vesterbro. Når solen skinner finder du mig derfor oftest med en kaffe eller øl i hånden på Sønder Boulevard - enten sammen med venner eller self med musik eller en podcast i ørerne. Jeg er nemlig helt pjattet med lyd og har derfor mega optur over at være redaktør for Seins lydgruppe, som er mega seje til at idéudvikle, producere og klippe en masse fed lyd.
Derudover laver jeg musik, som jeg i øjeblikket arbejder på at få udgivet - så stay tuned! Jeg har heldigvis fundet mig en roomie, der elsker musik ligeså højt som mig selv, så i vores lejlighed på femte sal spiller der næsten altid en banger på højtaleren, som vi desuden glædeligt skråler med på (undskyld til vores underboer!).
Jeg er et kreativt menneske der brænder for at formidle personlige historier igennem musik, lyd og journalistik og dertil er jeg en dansemus, der glæder sig som et lille barn til at byen igen åbner, og man kan få lov at svinge hofter natten lang.
Vi lyttes ved!

Psst!
Læs mere her