Bestyrelsen

SEINs bestyrelse træffer de langsigtede beslutninger, lægger strategi og sikrer rammerne for, at redaktionen kan fortsætte arbejdet på seinmag.dk.

Bestyrelsen står med den administrative drift og økonomi, ansætter ledelsen af redaktionen og har det juridiske ansvar.

Den arbejder altså ikke med indholdet på SEIN.

Hvorfor sidder vi i bestyrelsen?

“Som bestyrelsesleder, så er jeg mest af alt stolt af at kunne være med til at understøtte det vigtige arbejde, som SEIN og dets mange frivillige ildsjæle hver dag arbejder med. For mig at se, er SEIN et kontinuerligt ønske og ikke mindst en insisteren på at formidle de talrige aspekter som følger med vores fælles ungdomsliv. Med andre ord, et fællesskab for unge af unge, som inviterer til refleksion og præsenterer resten af medielandskabet for en mere nuanceret, intim og ikke mindst pålidelig ungdomsstemme.”
Johan Lehtonen

“Medierne i dag er fyldt med historier om unge, det er vigtigt, at billedet på unge bliver nuanceret. SEIN, Danmarks eneste nationale ungemedie, arbejder for at fortælle de nuanceret historier om ungdommen, af unge til unge. Jeg er en del af bestyrelsen for at understøtte og hjælpe med udviklingen af SEIN, som jeg mener, er et vigtigt medie i det danske medielandskab.”
Olivia Anna Christensen

“Jeg sidder i bestyrelsen for SEIN, fordi jeg mener, at det er vigtigt at unge skal kunne skabe, eksperimentere og kommunikere på nationalt plan. Det er altafgørende for fremtidig kreativitet og tro på egne evner, at der findes et medie, der understøtter unges formidling på egne præmisser. SEIN er ærlig oplysning fra fremtidens generation.”
Cecilie Stejner

“Mediernes fortællinger om unge er ofte baseret på voksnes formodninger om, hvordan det er at være ung. Det gør SEIN – Danmarks eneste medie for unge af unge – op med. SEIN giver ungdommen en stemme, som er ærlig, ufiltreret og nuanceret. Det talerør og fællesskab vil jeg gerne være med til at styrke, hvorfor jeg er en del af bestyrelsen.”
Maria Kjær Deleuran

“Jeg har gennem min tid på SEIN været både skribent og tekstredaktør. Det har været et fællesskab, som har givet mig luft og inspiration ved siden af mit studie og arbejde som antropolog og formidler. Det at være en del af et medie, der skaber genkendelse og spejling for unge hver dag, betyder meget for mig – og er noget som er vigtigt for mig at tage med ind i bestyrelsen. Jeg vil særligt lægge mit fokus på vores stadig manglende mediestøtte og relevansen og betydningen af SEIN som medie.”
Arendse Reeh-Mogensen

“SEIN er et fællesskab og et medie, hvor unge sammen kan udvikle sig, og opdage egne og andres talenter. Samtidig fortæller SEIN vigtige historier, som skaber genkendelighed hos unge og bringer vigtige nuancer til samfundsdebatten. Jeg er med i bestyrelsen for at udvikle SEIN i en mere bæredygtig økonomisk retning, så unge kan blive ved med at være sammen om at have en stemme i medielandskabet.”
Line Aas Sørensen

“Jeg er kasserer i SEINs bestyrelse, fordi jeg ønsker at støtte unges kreativitet og formidling. Gennem min rolle kan jeg bidrage til organisationens økonomiske stabilitet og bæredygtighed. Jeg vil sikre, at SEIN har de nødvendige ressourcer til at levere ærlig og oplysende information fra fremtidens generation. Som kasserer vil jeg arbejde for at træffe ansvarlige økonomiske beslutninger og overholde regnskabsmæssige og juridiske krav. Jeg er stolt af at være en del af SEINs bestyrelse og ser frem til at bidrage til deres vision.”
Emma Paustian Gaihede

Vedtægter for Foreningen SEIN
(opdateret 17. april 2023)

Psst!
Læs mere her