SEIN er et webmagasin og et fællesskab

SEIN er for unge af unge.

Et sted, hvor vi sammen kan inspirere og dele med hinanden og tegne vores helt eget billede af den ungdom og verden, vi står i.

SEINbeta

Lige nu er SEIN stadig i udvikling. Vi har brug for støtte, hjælp og så mange idéer som mulig. Derfor har vi fra september 2017 skabt SEINbeta. Det er et ufærdigt, SEIN. Et SEIN, der lærer undervejs. Både SEINmag og SEINevents er derfor hele tiden ved at udvikle sig.

Mens vi forbedrer SEIN og gør vores bedste for at realisere alle vores visioner, bruger vi også betaversionen til at sørge for, at SEIN også er relevant for dig. Du har derfor muligheden for at komme med feedback til sitet og indholdet via dette link. Så kan vi skabe SEIN sammen.

Vi håber, at du vil følge med hele vejen og byde ind med indhold, SEINsamling, kommentarer og måske dukke op til vores events.

SEIN er desuden en forening, og du kan læse alt om vores vedtægter her.

SEINmag

På SEINmag.dk bliver der udgivet et ny indlæg alle hverdage. Det kan være foto, video, lyd, tekst eller multimedie.
Det er små personlige fortællinger, det er samtaler, det er et digt skrevet en sen vinternat, og det er en kortfilm, der har været flere måneder undervejs. Til sammen har de ærligheden og ungdommen tilfælles.
De daglige indlæg er oftest lavet af SEINs redaktion. Et hold af vidt forskellige mennesker, der allesammen brænder for at fortælle historier, udtrykke sig og skabe SEIN sammen. Men vi har slet ikke mulighed for at sige, alt hvad der skal siges. Så det er vigtigt for os, at du også har lyst til at bidrage med dine ord, billeder eller lyd til SEIN.
Derfor har du altid mulighed for at sende dit bidrag til SEINmag her.

SEINevents

Udover at være et webmagasin, hvor vi kan bonde gennem hver vores skærm, skal SEIN også være med til at skabe og dele events, hvor man kan møde hinanden fysisk.
Derfor har vi lavet en eventkalender, der samler alle de facebookbegivenheder, du måske ikke selv ville have fundet, men som simpelthen er for ærgerlige at gå glip af.
Vi vil også have en masse events, som er skabt af SEIN. Vi går med tanker om at lave alt fra samtalesaloner til filmvisninger, SEINlive, krea-møder, bogklubber, koncerter og alt muligt andet. Dem glæder vi os til at sætte igang.

De aktuelle SEINevents og hele eventkalenderen, finder du her.

Kom med i redaktionen