SEIN er et webmagasin og et fællesskab

SEIN er for unge af unge.

Et sted, hvor vi sammen kan inspirere og dele med hinanden og tegne vores helt eget billede af den ungdom og verden, vi står i.

Vi har brug for DIN hjælp

Lige nu er SEIN stadig i udvikling. Vi har brug for støtte og hjælp, både økonomisk men også gennem omtale. Vi skabte i september 2017 SEINbeta. Et ufærdigt, SEIN. Og nu ønsker vi efter to år, at vi kan blive et færdigt SEIN.

Vi har brug for din hjælp. SEIN startede i sin tid, fordi der var brug for et medie, hvor vi unge kunne komme til orde på en anderledes og meningsfuld måde. Det var vi heldigvis ikke ene om at synes, og i dag er vi vokset utroligt meget. Det er selvfølgelig helt fantastisk, men virkeligheden banker på døren, og vi kan ikke få det til at løbe rundt.

Klik her og se hvad du kan gøre for at hjælpe og se dine medlemsfordele ved at være en del af fællesskabet.

 

SEINmag

På SEINmag.dk bliver der udgivet et ny indlæg alle hverdage. Det kan være foto, video, lyd, tekst eller multimedie.
Det er små personlige fortællinger, det er samtaler, det er et digt skrevet en sen vinternat, og det er en kortfilm, der har været flere måneder undervejs. Til sammen har de ærligheden og ungdommen tilfælles.
De daglige indlæg er oftest lavet af SEINs redaktion. Et hold af vidt forskellige mennesker, der allesammen brænder for at fortælle historier, udtrykke sig og skabe SEIN sammen. Men vi har slet ikke mulighed for at sige, alt hvad der skal siges. Så det er vigtigt for os, at du også har lyst til at bidrage med dine ord, billeder eller lyd til SEIN.
Derfor har du altid mulighed for at sende dit bidrag til SEINmag her.

SEINevents

Udover at være et webmagasin, hvor vi kan bonde gennem hver vores skærm, skal SEIN også være med til at skabe og dele events, hvor man kan møde hinanden fysisk.
Derfor har vi lavet en eventkalender, der samler alle de facebookbegivenheder, du måske ikke selv ville have fundet, men som simpelthen er for ærgerlige at gå glip af.
Vi vil også have en masse events, som er skabt af SEIN. Vi går med tanker om at lave alt fra samtalesaloner til filmvisninger, SEINlive, krea-møder, bogklubber, koncerter og alt muligt andet. Dem glæder vi os til at sætte igang.

De aktuelle SEINevents og hele eventkalenderen, finder du her.

Kom med i redaktionen