SEIN er et webmagasin og et fællesskab

Ung, ærlig, ufiltreret sammen

SEIN er for unge af unge, sammen og hver for sig. Det er i virkeligheden og i nuet og et arkiv og en dokumentation af vores ungdom. Det er et fælleskab for alle unge på tværs af alder og bosted, både digitalt og fysisk . Vi skaber plads til det skrøbelige, det sårbare, tabuer og fejl lige såvel som inspiration, talent og mulighed for udvikling.

SEIN er et sted, hvor vi sammen kan dele med hinanden og tegne vores helt eget billede af den ungdom og verden, vi står i.

Bliv medlem af SEIN

SEIN startede i sin tid, fordi der var brug for et medie og et fællesskab, hvor vi unge kunne komme til orde på en anderledes og meningsfuld måde. Det var vi heldigvis ikke ene om at synes, og i dag er vi vokset utroligt meget.

Derfor har vi nu gjort det muligt at blive medlem af SEIN, hvor du for 29 kr. om måneden får medlemsfordele som gratis events, adgang til vores redaktionsmøder og meget andet.

Bliv en del af fællesskabet, og meld dig ind her!

Har du spørgsmål til medlemskab eller dit login? Så skriv til medlem@seinmag.dk.

SEINmag

På SEINmag.dk bliver der udgivet et nyt indlæg alle hverdage. Det kan være foto, video, lyd, tekst, nyheder eller multimedie.
Det er små personlige fortællinger, det er samtaler, det er et digt skrevet en sen vinternat, og det er en kortfilm, der har været flere måneder undervejs. Til sammen har de ærligheden og ungdommen tilfælles.
På SEIN har vi også stiftet en nyhedsredaktion. Redaktionen skal formidle nyheder, hvor den unge stemme er i fokus og dermed være med til at fortælle nyhederne for uge af unge om unge.

De daglige indlæg er oftest lavet af SEINs redaktion. Et hold af vidt forskellige mennesker, der allesammen brænder for at fortælle historier, udtrykke sig og skabe SEIN sammen. Men vi har slet ikke mulighed for at sige, alt hvad der skal siges. Så det er vigtigt for os, at du også har lyst til at bidrage med dine ord, billeder eller lyd til SEIN.
Derfor har du altid mulighed for at sende dit bidrag til SEINmag her.

SEINevents

Udover at være et webmagasin, hvor vi kan dele fortællinger gennem hver vores skærm, er SEIN også med til at skabe og dele events, hvor man kan møde hinanden fysisk.
Med vores seje eventhold både i København og Aarhus laver vi alt fra talks til filmvisninger, Søndag med SEIN, krea-møder, bogklubber, koncerter og alt muligt andet. Vi har bl.a. lavet events på Roskilde Festival, Artrebels, Absalon og Politiken.

Derudover har vi en eventkalender, der samler alle de facebookbegivenheder, du måske ikke selv ville have fundet, men som simpelthen er for ærgerlige at gå glip af.

De aktuelle SEINevents og hele eventkalenderen, finder du her.
Ønsker du at kontakte eventholdet for et potentielt samarbejde eller spørgsmål, så kan du skrive til event@seinmag.dk

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på hvem der er med i vores redaktion? Læs mere om de forskellige redaktører, producenter og eventkoordinatorer her.

Hvis du vil kontakte SEIN i forbindelse med presse, samarbejde eller andet – så kontakt os her.

Psst!
Læs mere her