Medlemskaber

SEIN er os der er med i redaktionen, men SEIN er også jer! Så vi har fundet på noget nyt, der kan åbne fællesskabet op for jer, der læser, lytter og ser med samt nyder vores arrangementer.

Et medlemskab betyder, at du støtter med et beløb der svarer til en Americano om måneden, og at du til gengæld får goder, der gør det hele værd at være medlem.

Som medlem får du en håndfuld fede medlemsfordele. Vi bygger flyet mens det er i luften, så du kan endda se frem til endnu flere kommende fordele!

Trykt magasin

Bliv medlem, og få tilsendt et gratis, trykt magasin med 100 siders ungt, ærligt og ufiltreret indhold fra SEINs redaktion sendt lige til døren.

Når du tilmelder dig, skal du huske at sætte et kryds i feltet, hvor du siger “ja tak” til et trykt magasin. Så får du sendt magasinet gratis lige til døren.

Vi er en platform skabt af unge. Den er skabt for at vi kan have et rum, hvor vi kan få lov til at være ærlige, kreative og være sammen om det. Derfor ville vi blive så glade, hvis du kom med som medlem, sådan at du kan blive en endnu større del af fællesskabet.

Du kan læse mere om hvilke fordele du får som medlem her.
Er du allerede medlem? Så SEIN ind her.

Til dig der er under 25 år

– Vær en del af fællesskabet!

Medlem (1 md. Ung)
29 kr. / Måned
Medlem (6 mdr. Ung)
160 kr. / 6 Måneder
Medlem (1 år Ung)
300 kr. / År

Til dig der er over 25 år

– Fordi du gerne vil støtte et medie og et fællesskab for unge

Medlem (1 md. +25)
59 kr. / Måned
Medlem (6 mdr. +25)
320 kr. / 6 Måneder
Medlem (1 år +25)
600 kr. / År
Psst!
Bliv medlem af SEIN