Ledige stillinger i redaktionen

SEINs redaktion er delt op i 10 grupper med hver sit fokusområde.

Lydgruppen, tekstgruppen, nyhedsgruppen, kulturgruppen, filmgruppen, den visuelle gruppe, featurebilledegruppen, SoMeholdet, eventholdet of freelancegruppen.

Scroll ned for vores aktuelle stillinger, og hvordan du ansøger uopfordret.

Stillingsopslag

Nyhedsredaktør
…. der elsker det undersøgende indhold og har en forkærlighed for nyhedsstof (og muligvis en drøm om at forfølge en karriere indenfor journalistikken).

Nyhedsgruppen producerer fast to indlæg om ugen til seinmag.dk; et onsdagsindlæg, som fx kan være en reportage, debatindlæg og interview, samt SEINs nyhedsoverblik, SEINblik. Som frivillig redaktør sparrer du med og give producenterne feedback, afholder små workshops og har for øje, at gruppen producerer forskelligartet indhold med fokus på målgruppen og SEINs værdier.

Du skal facilitere gruppemøde hver mandag aften og deltage i redaktionsmøde hver anden uge samt grupperedaktørmøde hver tirsdag. Samlet set skal du bruge +10 timer om ugen på stillingen og være fleksibel, når der i nogle uger kan være ekstra tryk på.

Ninna om at være nyhedsredaktør i SEIN: Det absolut bedste ved at være redaktør er at hjælpe med at udvikle og vinkle indhold – både til målgruppen, men også i samarbejdet med skribenterne, som er utrolig idérige og har hver sin måde at gå til en historie på. På mine snart 12 måneder som nyhedsredaktør har jeg lært at give dybegående feedback og at holde overblikket i en dynamisk redaktion, hvor ingen dage eller intet indhold er ens.

Kunne det være noget for dig? Så send din ansøgning og CV til redaktionschef@seinmag.dk. Frist for ansøgning er den 28. august 2022.

Eventmanager i Aarhus
…. som elsker at være med til at skabe minder og gode oplevelser for andre i samspil med et hold af unge. Sammen udvikler i nye koncepter, er en del af store og små projekter hvor samarbejder internt og eksternt er essentielle for til sidst at få forløst et event.

Som event manager på SEIN skaber du dine drømme events sammen med en gruppe af eventkoordinatorer og sparring fra resten af redaktionen på SEIN. Din rolle som event manager er at facilitere et ugentligt gruppemøde, sætte dagsordenen, skabe overblik og en fed energi. Derudover skal du deltage i redaktionsmøde hver anden uge samt grupperedaktørmøde hver tirsdag.
Time antallet svinger afhængig af hvor mange events du ønsker at sætte på programmet, men man skal regne med 10+ timer om ugen.

Katrine, eventmanager i Aarhus, om hvad der er det bedste ved at være manager: Det bedste ved at være eventmanager er, at man i jobbet møder man så mange spændende skønne og dygtige mennesker, både I SEIN og udenfor igennem samarbejdspartnere – det er virkelig givende at være omkring så mange inspirerende personer

Kunne det være noget for dig? Så send din ansøgning og CV til redaktionschef@seinmag.dk. Frist for ansøgning er den 28. august 2022.

Lydredaktør

….der har passion inden for podcast, radio og generelt lyd. Og som er klar på at være med til at forme og udvikle lydindhold til den unge målgruppe, samtidig med at du indgår i et fællesskab med andre kreative unge. 

Som frivillig lydredaktør kommer du til at have ansvaret for SEIN’s lydhold, der leverer Podcasts og små lyd indslag til SEIN’s målgruppe. Du vil blive en del af et lydhold på fem seje lydproducenter, som du skal være med til at hjælpe godt på vej med deres produktioner. Du facilitere gruppemøder, giver feedback og brainstormer hver anden uge. Derudover er du til redaktionsmøder hver anden uge, hvor du er med til at udvikle SEIN sammen med andre kreative ildsjæle. Alt i alt vil du ca. skulle bruge 10+ timer og kunne være fleksibel, når der er møder eller events.

Rikke, nuværende lydredaktør om hvorfor hun søgte stillingen som redaktør, dengang hun blev ansat: Jeg søgte om at blive lydredaktør hos SEIN, da jeg gerne ville være med til at forme og udvikle SEIN’s lydindhold. Derudover havde jeg selv lavet en del podcasts og radioformater, så jeg ville også gerne være på den anden side og have noget ansvar. Jeg også efter en legeplads, hvor der var rig mulighed for at få indflydelse og komme med nye idéer. Når det så er sagt, så var der også mulighed for at være en del af et fedt fællesskab med en masse unge kreative mennesker, der nødvendigvis ikke ligner mig, men alle brænder for at lave fedt indhold til unge. Det har været så inspirerende og givende for mig!

Kunne det være noget for dig? Så send din ansøgning og CV til redaktionschef@seinmag.dk. Frist for ansøgning er den 28. august 2022.

Visuelle producenter fra hele landet

Som fast visuel producent er du med til at skabe visuelt indhold til SEIN. Du vil primært lave dine egne indlæg – det kan fx være fotoserier, tegneserier, collager eller animationer – det vigtigste er at de kan stå alene som indlæg og kommunikerer noget samt tager læseren ind i et univers.

Udover dine egne indlæg vil du også få mulighed for at lave samarbejder med fx tekst- eller lydproducenter – eller designe flotte plakater og lave magiske visuals til events.

Vi leder efter nogle der er dygtige til at udtrykke sig visuelt og omsætte idéer til visuelle koncepter – om det så sker gennem akvarelmaling, analogt foto eller strik er op til dig.

Send din ansøgning til visuel@seinmag.dk
– Fulde navn og kontaktoplysninger
– Hvad kan du gøre for os?
– Hvad kan vi gøre for dig?
– Hvor meget tid kan du investere i SEIN om ugen? (Det vil som udgangspunkt være frivilligt arbejde)
– Vis os gerne noget, du har lavet, eller beskriv en ufærdig idé

Ansøg uopfordret

SEIN er dynamisk, og vi har derfor ofte plads til flere i redaktionen. Derfor opfordrer vi altid alle til at ansøge – også selvom det er uopfordret.

Redaktionen er landsdækkende, og du kan komme fra alle steder i Danmark og endda også være bosat i udlandet. Vi er flittige brugere af Zoommøder og mailkorrespondancer, så send en ansøgning afsted til den gruppe, du ønsker at blive en del af.

Nyhedsgruppen: Debatindlæg, artikler, nyhedsoverblik, læserbreve, portrætter (nyheder@seinmag.dk)

Tekstgruppen: Digte, breve, dagbog, noveller og interviews (tekst@seinmag.dk)

Kulturgruppen: Artikler, anmeldelser, kommentarer, interviews (kultur@seinmag.dk)

Lydgruppen: Podcast, musik, playlister og lyde (lyd@seinmag.dk)

Filmgruppen: Video, webserier, kortfilm, spillefilm, videodagbog og reportage (film@seinmag.dk)

Den visuelle gruppe: Foto, grafik, illustrationer, collager, tegninger og gifs (visuel@seinmag.dk)

Featurebilledegruppen: Formidle visuelt til tekst, nyheder, events og meget andet (featurebillede@seinmag.dk)

SoMeholdet: Instagram, facebook, linked-in og Youtube (info@seinmag.dk)

Eventholdet: Events, talks, oplæsning, filmvisning og fester (event@seinmag.dk)

I din mail må du gerne skrive …
Fulde navn og kontaktoplysninger
Hvad kan du gøre for os?
Hvad kan vi gøre for dig?
Hvor meget tid kan du investere i SEIN om ugen? (Det vil som udgangspunkt være frivilligt arbejde)
Vis os gerne noget, du har lavet, eller en ufærdig idé

… og ansøg gerne, uanset om du har erfaring eller ej. Hos SEIN er der altid plads til personlig udvikling.

Psst!
Bliv medlem af SEIN