Ledige stillinger i redaktionen

SEINs redaktion er delt op i 9 grupper med hver sit fokusområde.

Lydgruppen, tekstgruppen, nyhedsgruppen, kulturgruppen, filmgruppen, den visuelle gruppe, featurebilledegruppen, SoMe-holdet og eventholdet.

Scroll ned for vores aktuelle stillinger, og hvordan du ansøger uopfordret.

Stillingsopslag

SEIN søger nye SoMe producenter

… der skal være med til at passe, pleje og ikke mindst definere SEIN på diverse digitale platforme. At være en del af SoMe-holdet kan se ud på mange forskellige måder. Måske er du den fødte TikTokker, der har et skarpt øje for nye og virale trends?

Måske falder planlægning og SoMe-strategi mere i din smag? Måske er du en kreativ sjæl med forkærlighed for et æstetisk visuelt indhold? Selvom opgaverne er forskellige, er fællesnævneren for dem alle, at du bliver en del af SEINs eksterne kommunikation og sørger for, at vores mange følgere får relevant og spændende indhold.Vi søger især SoMe-producenter til at stå for vores TikTok og Instagram.

Har du allerede en præference i forhold til hvilken platform, du foretrækker at arbejde med, så skriv det i din ansøgning. Der er intet krav til tidligere erfaring, men det er vigtigt, at du har mod på at være kreativ, tænke ud af boksen og villigt til at arbejde sammen om at få vores digitale platforme til at være for unge og af unge.

Ansøgning sendes til redaktionschef@seinmag.dk senest d. 17. september

SEIN søger nye kulturproducenter

Brænder du for at formidle og diskutere kultur for unge? Så ansøg om at blive ny kulturskribent på SEIN.Kulturgruppen på SEIN skriver koncertanmeldelser, undersøgende indlæg om alt fra racisme i fodbold til heksekultur i teater og litteratur, reportager fra festivaler, den københavnske barscene, kunstudstillinger, cykelløb og alt derimellem.

Som kulturskribent skal du deltage i møder med gruppen hver anden uge og månedlige redaktionsmøder i enten København eller Aarhus. Du får derudover mulighed for at udgive regelmæssige indlæg på seinmag, og skrive om lige netop de kulturfænomener, der får din puls til at stige.

Der er mange måder at være skribent på, og du behøver ingen erfaring – det vigtigste er, at du er interesseret i kultur, at du er nysgerrig og at du er villig til at lære og udvikle dig i fællesskab med resten af teamet på SEIN.På SEIN bliver du en del af et unikt og inkluderende fællesskab, der hver dag arbejder på tværs af redaktionens grupper for at give ungdommen en stemme.

Arbejdstiden er omkring 5 timer om ugen.I din ansøgning må du gerne fortælle om dig selv, og hvorfor du gerne vil være med i SEIN. Derudover må du meget gerne vise os noget, du tidligere har skrevet eller en ufærdig idé.

Send din ansøgning til kultur@seinmag.dk senest d. 10. oktober

Ansøg uopfordret

SEIN er dynamisk, og vi har derfor ofte plads til flere i redaktionen. Derfor opfordrer vi altid alle til at ansøge – også selvom det er uopfordret.

Redaktionen er landsdækkende, og du kan komme fra alle steder i Danmark og endda også være bosat i udlandet. Vi er flittige brugere af Zoommøder og mailkorrespondancer, så send en ansøgning afsted til den gruppe, du ønsker at blive en del af.

Nyhedsgruppen: Debatindlæg, artikler, nyhedsoverblik, læserbreve, portrætter (nyheder@seinmag.dk)

Tekstgruppen: Digte, breve, dagbog, noveller og interviews (tekst@seinmag.dk)

Kulturgruppen: Artikler, anmeldelser, kommentarer, interviews (kultur@seinmag.dk)

Lydgruppen: Podcast, musik, playlister og lyde (lyd@seinmag.dk)

Filmgruppen: Video, webserier, kortfilm, spillefilm, videodagbog og reportage (film@seinmag.dk)

Den visuelle gruppe: Foto, grafik, illustrationer, collager, tegninger og gifs (visuel@seinmag.dk)

Featurebilledegruppen: Formidle visuelt til tekst, nyheder, events og meget andet (featurebillede@seinmag.dk)

SoMeholdet: Lave indhold til Instagram, Facebook, Linked-in, TikTok og Youtube (info@seinmag.dk)

Eventholdet: Skabe events, talks, oplæsninger, filmvisninger og fester (event@seinmag.dk)

I din mail må du gerne skrive …
Fulde navn og kontaktoplysninger
Hvad kan du gøre for os?
Hvad kan vi gøre for dig?
Hvor meget tid kan du investere i SEIN om ugen? (Det vil som udgangspunkt være frivilligt arbejde)
Vis os gerne noget, du har lavet, eller en ufærdig idé

… og ansøg gerne, uanset om du har erfaring eller ej. Hos SEIN er der altid plads til personlig udvikling.

Psst!
Læs mere her