Rosa Lie

Redaktør for filmholdet i København

Jeg er født i 1996 på samme afdeling som prinsesse Isabella. I op- og nedture sværger jeg til film og helst gamle, lidt for lange og med en så kunstnerisk tilgang at det visuelle næsten overstiger handlingen. Kun næsten. Nogengange mere end næsten.

Når ikke film hjælper på humøret, hører jeg musik og podcast. Jeg er blevet fortabt i Billie Holiday og skruer helst op for hende om morgenen. Ellers er jeg typen der får et flip med ét nummer ad gangen, som dernæst kører uafbrudt på repeat. Her er der tale om alle slags sangnumre, lige fra 'Latin Girls' af Black Eyed Peas til 'Don’t Love You No More' af Craig David. Ligenu er det Katinkas 'Vi Er Ikke Kønne Nok' som synger ud af mine ørebøffer. Har ellers aldrig hørt Katinka før...

Jeg har tilbragt mine teenageår i en forstad til Århus så på trods af min kærlighed til kære København, savner jeg nogle gange den jyske by med muslinger på OliNico og events i Øst for Paradis. Og så savner jeg min familie, for er i den grad et familiemenneske, som har brug for at komme hjem i ny og næ.

Psst!
Læs mere her