Nattely

11 Episoder
Nattely er et univers hvor vi taler om alt det, man kan møde i de sene timer. Det kan være alt fra kultfilm fra 80'erne til eksistentielle refleksioner over fremtiden. Nogle samtaler er bare bedre om natten. Dine værter er Julius Nicolaisen og Signe Daugaard Logo/illustration: Maria Arevad Jingle: Sofus Wiene

Nattely

 • Nattely – Konspirationsteorier #1 – Flat Earth Society og backmasking

  Konspirationsteorier er for mange noget man dykker ned i, når mørket har lagt sig. Derfor dykker Nattely ned i nogle store og små konspirationsteorier for at blive klogere på fænomenet. Vi kortlægger konspirationsteoriers historie og undersøger 5G, Flat-Earth-teori, Paul-is-dead-teorien, og meget andet. Dette er første del af en serie af konspirationsteori programmer på Nattely.

 • Nattely – Post-corona

  I dette program taler værterne Signe og Julius om den delvise åbning af Danmark. Vi bruger de sene timer på at reflekterer over karantænen og alt, vi har lært indtil videre. Vi interviewer Sofus om den bedste bog, han har læst i Corona-perioden. Vi taler med Helena, der er klimaaktivist i Mellemfolkeligt Samvirke om at være aktivist i disse tider. God lytter!

 • Nattely – Natteliv på godt og ondt

  Danmarks natteliv er lukket ned som meget andet. Værsthusene har endelig fået lov til at åbne op igen i forlængelse af anden bølge. Og hvor har det været savnet. I denne udgave af Nattely dyrker vi savnet til nattelivet. Vi snakker med lytterne Signe og Olga, der deler historier fra deres yndlingssteder at tage i byen. Julius introducerer Signe til Roskildes byliv, hvorefter Signe fortæller ærligt om skyggesiden ved natklublivet, som hun selv har været en del af. Vi rammer hele følelsesregisteret i nat.

 • Nattely – Insomnia

  Søvnløshed kan ramme alle, som lyn fra en klar himmel. Sommetider er man herre over det, sommetider ikke. I denne udgave af Nattely dykker vi ned i generelle søvnproblemer samt vores egne. Derudover snakker vi med Clara, 20, som lider af narkolepsi. Hun deler ærligt ud om alle de udfordringer, det har medført. Selvom emnet er tungt, forsøger vi at servere det på en hyggelig måde. Selvfølgelig akkompagneret af lækker musik.

 • Nattely – fremtidsdrømme

  Har du store drømme om fremtiden eller tager du bare en dag ad gangen?
  De fleste af os har i disse tider langt mere tid mellem hænderne, end vi plejer. Nogle er begyndt at strikke eller løbe, mens andre binger netflix. En ny, meget filosofisk, aktivitet har fundet sted hos os fra Nattely; at bruge tiden på at tænke over, hvad livet mon kan byde på. Drømme om det helt store og det lidt mindre. Og vi tænkte, at vi nok ikke var de eneste, der har brugt mange sene nattetimer på at reflektere over fremtiden.
  I dette program starter vi småt og taler om de nærmeste fremtidsdrømme for mange unge; gode karakterer, studie og backpack rejser i sabbatåret.
  Velkommen til Nattely.

 • Nattely – Slap af!

  I dette program taler vi om alt det, der (måske) kan hjælpe dig med at slappe af og få en rigtig god nats søvn. Vi tager dig med hele vejen fra blåt lys briller til ASMR til ambient musik og Hans Zimmer. Vi håber du er dødtræt, og måske lidt inspireret, ved programmets ende. Sov godt!

 • Nattely – Astrologi og stjernetegn

  Passer dit horoskop bare aldrig? Måske gør du det faktisk forkert. Lyt med her, hvor vi forklarer astrologien 101 på almindelig dansk. Med os på telefonen har vi Xenia, en engageret hobby-astrolog, der hjælper os med at finde hoved og hale i det store univers. Sidst i programmet lægger vi horoskoper for tre heldige lyttere, der nu ved præcis hvem de skal undgå, hvad de er gode til og ikke mindst hvem der kan blive deres fremtidige eneste ene.

 • Nattely – Monstre & Mennesker

  I dette program taler vi om monstre og alt hvad, det indebærer... Fra græsk mytologi til monster erotik, filmhistorie og Slenderman, drømme og ET. Vi runder alt, hvad du kunne tænke dig at vide - og ville ønske du ikke vidste - om monstre i denne uges Nattely. Vi er langt fra eksperter og kaster os ud i noget helt skørt. God fornøjelse!

 • Nattely – Losseplads

  Hygger du dig derhjemme? Eller synes du det er virkelig presset? Signe og Julius deler ud af deres tanker omkring den nyfundne fritid. Og de er ikke helt på samme side.

 • Nattely – Lær Noget Nyt

  I dette program deler værterne, Signe og Julius, ud af deres foreløbige erfaringer med det at være flyttet hjemmefra. Signe har boet mange forskellige steder og Julius har boet med en kæreste.

Psst!
Bliv medlem af SEIN