SEINsamling

SEINsamling er et månedligt indlæg, hvor redaktionen vælger et emne til et indlæg, vi ønsker at lave i samarbejde med jer – en samling af SEIN-læsernes udtryk.

Alle kan bidrage, og vi samler bidragene til ét samlet indlæg i slutningen af måneden.

Læs om denne måneds SEINsamling her:

I seng med SEIN

Animation af Yana Yun Lin

I denne måneds SEIN-samling, stiller SEINs tekstgruppe en brevkasse til rådighed. En brevkasse, der skal handle om sex, samleje, elskov (ja, kald det hvad du vil) og alt det der følger med: lyst, seksualitet, forspil, forvirring, akavede beskeder morgenen efter, grænser, lyde, og alt andet, vi som unge kan føle os alene i, når vi begår os i den seksuelle verden. Vi understreger: Vi er ikke læger eller sexologer, vi er bare unge der deler erfaringer. Brug os når du ikke kan få svar på Google.Så nu er det tid: Spørg os! Så lover vi at svare så godt vi kan. Alle spørgsmål er naturligvis anonyme.

Få afløb for dine tanker, refleksioner og bekymringer i en DM på SEINs instagram eller via mail på samling@seinmag.dk inden d. 25/6. Så samler vi jeres beskeder og vores svar til én samlet brevkasse, som udgives på seinmag.dk i slutningen af måneden.

 

Psst!
Bliv medlem af SEIN