SEINsamling

Vi hos SEIN vil gerne lave historier sammen med jer og derved skabe en samling af SEIN-læsernes udtryk.

SEINsamling er et månedligt indlæg, hvor redaktionen vælger et emne til et indlæg, som vi så gerne vil have jeres bud på.

Vi opfordrer alle til at sende et bidrag – om det så bare er en strøtanke. Dit bidrag kan være i alle formater – en collage, film, podcast, lydfil, tekst mm. Vi samler bidragene til ét samlet indlæg i slutningen af måneden.

Læs om denne måneds SEINsamling her:

Dét jeg ikke siger til mine forældre

Du har fået at vide, at du ikke må drikke mere end 2 genstande til festen. Det har dine forældre forklaret med store bogstaver, inden du tog af sted. Nu står du i deres køkken, 6 øl efter, og forklarer, at du faktisk kun drak én. 

Kan du genkende episoden? Det kan mange af os på Sein i hvert fald. Som unge holder vi ofte nogle ting for os selv i relationen til vores forældre. Vi vil gerne høre, hvad I skjuler eller har skjult for jeres forældre. Måske du har sneget dig ud om natten? Holder en kæreste hemmeligt?

Hemmelighederne kan både være en overgangsfase, når man føler, at man har mere styr på livet end sine forældre. Men det kan også være de store ting, der er for svære og sårbare at fortælle.

Send dit bidrag i en DM på SEINs instagram eller via mail på samling@seinmag.dk inden d. 20/6

 

Psst!
Læs mere her