Alle vil have en bid af bollen

26. februar 2021

Clara har lavet en fotoserie som kommentar til det kollektive hungrende begær efter fastelavnsbollen, der i de kolde vintermåneder har hersket i vores lille land.

Der er en helt særlig bolle, der for tiden utvivlsomt har fået os op af stolen og ud af vores corona-isolation. En bolle, der har gjort os endnu mere sindssyge end det kollektive traume, vi allerede gennemlever. Nemlig fastelavnsbollen. Alle elsker den bolle. Et uskyldigt stykke bagværk har fået dele af befolkningen til at køre landet tyndt, stå i lange køer og betale det hvide ud af øjnene for den mest smagfulde og elegante af slagsen. Aldrig har fastelavnsbollen været så tidligt ude, og aldrig er den blevet udsolgt så hurtigt. Alle vil have en bid af bollen og helst den dyreste og flotteste, så den kan hashtagges og lægges på the gram med et flot filter.

Vi begærer og elsker den bolle. Måske fordi corona unægteligt bestemmer, at vi alle mangler noget at gå op i. Særlige præferencer og uenige meninger om fastelavnsbollens smag, udseende og pris kan få sindene i kog, og det er lige før, en dårlig anmeldelse kan rydde forsiden – her er den i hvert fald foreviget.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her