At blive sat i en kasse

08. oktober 2018

Der er en kasse til os alle. Nogle er kasser, vi selv vælger, men der er også dem, vi bliver sat i af samfundet og de mennesker, der er omkring os. Karoline har i sommerferien skrevet en tekst om netop dette. Om kasser, usikkerhed og at prøve at komme til et sted, hvor man ikke behøver at passe ned i nogen anden kasse end sin egen.

Nu er sommeren slut, og en ny hverdag med kasser og normer er blevet en realitet. Karoline har sat lyd på alle disse tanker i denne podcast.

Billede af Lasse Bækkel

Hvad tænker du?

 1. Thilde siger:

  Wow en god podcast! Jeg kan virkelig relatere til meget af det du siger, og det er bare virkelig rigtig det du siger! Tusinde tak!❤️

 2. Karoline siger:

  Tak Thilde! Det varmer at der er andre der har det som mig! Knus

 3. Signe siger:

  Jeg tror på, at vi skal give os selv lov til, at blive hved med at udvikle os, udforske og skabe nye sider af os selv. Glemme alt om hvad “sådan en som mig” burde gøre og burde tænke. For “sådan en som mig” findes sgu ikke, jeg findes, vi er ikke bare én side af vores kasse, vi er alle sider, alle lag og afkroge.
  Kan virkelig relatere til dig, og er glad for, at der er andre som føler det sammen som mig. Tak!

 4. Signe siger:

  Jeg tror på, at vi skal give os selv lov til, at blive hved med at udvikle os, udforske og skabe nye sider af os selv. Glemme alt om hvad “sådan en som mig” burde gøre og burde tænke. For “sådan en som mig” findes sgu ikke, jeg findes, vi er ikke bare én side af vores kasse, vi er alle sider, alle lag og afkroge.
  Kan virkelig relatere til dig, og er glad for, at der er andre som føler det sammen som mig. Tak!

 5. Karoline siger:

  Tusinde tak Signe! Din kommentar rører mig meget! Så fin beskrivelse! Knus Karoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her