Jeg drukner i afleveringer

19. marts 2018

Mens Freya arbejdede på sit forrige SEIN indlæg, blev hun pludselig bombarderet med afleveringer. Hun fik bare flere og flere for, og de hobede sig op i bunker, så hun til sidst havde det som om, hun var ved at drukne i dem.
Det gav hende inspiration til at lave denne tegneserie. Om at flyde rundt i et uoverskueligt kaos, indtil man endelig får trykket ‘aflever’.

Hvad tænker du?

 1. Erik Johansen siger:

  Rigtig, rigtig god arbejdslyst ✏️?

 2. Freya J. siger:

  Haha mange tak <3

 3. Agnes siger:

  Det er PRÆCIS den følelse man sidder med – både før og efetr aflevering! Jeg sidder med min bacheloropgave, og jeg ved jeg først rigtig kan få vejret igen efter afleveringsdato (selvom jeg svømmer op til overfladen i weekenden)…

  Mange tak for de flotte illustreringer!

 4. Freya J. siger:

  Jeg er glad for at du kan lide det 🙂 og held og lykke med din bacheloropgave <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her