SEINsamling – februar

02. marts 2020

Klimaet har de seneste år fyldt rigtig meget i mediebilledet verdenen over. Til tider kan det være svært, at finde hoved og hale i, hvor og hvornår man som individ kan gøre en god gerning og nedsætte sit eget klima forbrug. Man kan yderligere føle en stor afmagt når det kommer til netop klimakrisen, fordi det samtidigt er en hård kamp at få sat ambitiøse vedtægter på den politiske dagsordenen.

I denne måneds SEINsamling har vi bedt vores læsere bidrage med tips og tricks til den personlige klimakamp. Få inspiration til at nedsætte dit klima forbrug ved at se nogle af vores læseres instagram-besvarelser herunder.

Illustration af Karen Marie Duus

Hvad tænker du?

  1. Klara siger:

    At man bør tage til klimastrejke den 13. Marts, til Folkets Klimamarch d 30. Maj og derved påvirke magthaverne til at sætte gang i seriøs systemforandringer. Påvirk dit uddannelsessted til at lave en bæredygtighedsplan og skift bank til Merkur eller arbejdernes landsbank. Få dine forældre/bedsteforældre eller andre med penge til at melde sig ind i Klimabevægelsen 350 og bliv selv aktiv i et fællesskab der rykker som Den Grønne Studenterbevægelse eller Fridas For Future ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her