AT VÆRE SAMMEN OM DET

07. oktober 2019

Kære læsere

Der er nu kun to uger af vores crowdfundingkampagne tilbage, som er til, for at vi fortsat kan lave SEIN. Vi har i den anledning valgt at lave ét ugentligt indlæg med forskellige bidrag fra vores grupper. Hver uge handler om et nyt emne. Denne uge har vi valgt at skrive/illustrere/tale om det at være sammen om det. I relationen til andre kan man skabe sig selv. Og de relationer mener vi opstår, når man deler og læser hinandens tanker og fortællinger.

Følg med i vores crowdfundingkampagne her. Al støtte gør en forskel.

SEIN blev skabt ud fra et behov om at være sammen om det. Et behov for et fælleskab, hvor vi sammen kan skabe en platform, der afspejler det at være ung – lige her og nu. I denne uge har vi valgt at skrive om netop det. For selvom der er utallige måder at være ung på, behøver man ikke være det alene.

 

 

 

Lyd

Vi er alle sammen om noget. Noget, der kan få os helt op i skyerne, og noget, der kan kaste os ned igen. I en hvirvelvind af lykkerus, fortvivlelse og usikkerhed kommer vi alle over på den anden side. Hvis bare vi er sammen om det. Rikkes to veninder sætter ord på at befinde sig midt i kampen for at blive til noget – og om tiden efter den.

Tekst

SEIN er et ungdomsmedie for unge lavet af unge, som er opdelt i fem grupper: event, lyd, film, visuelt og tekst. Minna har interviewet én fra hver gruppe for at høre deres tanker om SEINs fællesskabsånd.

video

Anneli er i den visuelle gruppe på SEIN. Hun er bl.a. skaberen af “den tynde, lange karakter”, som er en karakter, Søren kan relatere til.

Visuelt

Freya har spurgt læserne, hvordan de beskriver fællesskab, og har illustreret deres svar.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her