BIDRAG: Pigeliv

08. marts 2021

Dicte har portrætteret 11 forskellige piger og skabt fotoprojektet “Pigeliv”. I en kombination af fotografier og håndskrevne tekster, undersøger projektet, hvad det vil sige at være pige i dag – både på godt og ondt.

“Pigeliv” er et fotografisk portræt projekt der åbner døren ind til pigeværelset. Jeg har gennem de sidste måneder portrætteret 11 forskellige piger, for at giver et indblik i hvad det vil sige at være pige i dag, både på godt og ondt. Det er ment som et ærligt projekt uden glimmer eller filter.

Derfor stillede jeg dem to spørgsmål:  

1) Hvem er den sejeste pige/kvinde du kender? Og hvorfor? 

2) Hvad er det sværeste ved at være en pige?       

Og bad dem skrive svarene ned, med egen håndskrift, på et papir og give det til mig. Jeg har fotograferet alle pigernes forskellige svar. Alle svar er vidt forskellige, men er alle relevante, relaterbare og henvender sig til piger/kvinder i alle aldre.

Hvad tænker du?

  1. Gudrun Gjesing siger:

    Kære Dicte
    Hvor er det flot, det du har lavet – både i billeder og tekst. Det er 11 modige piger, der har bidraget til dette. For sådan en gammel kone som mig ( der kun har sønner), har det været en stor oplevelse at få indblik i pigeliv – og så på d. 8. marts!
    Jeg er så gammel, så jeg har været aktiv i det små og sympatiseret og lært meget af rødstrømpebevægelsen i 1970erne. Tak Gudrun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her