Coronaplaylisten til din uge

29. marts 2021

Corona har for mange været lig med en masse blandede følelser og et humør, man ikke altid lige kan styre. Josephine har gennem tekst og sange lavet en coronaplayliste, der skildrer nogle af alle de følelser, man kan nå igennem på en uge i coronaens tegn, der selv efter et år ikke altid føles helt normal.

MANDAG: MARATHON FORUDE
Du kom sent i seng efter weekenden og føler, at der er ret lang vej gennem ugen efter mandagens første Zoom-undervisning. Lektierne venter, men i stedet hviler du liige øjnene, smækker benene op i sofaen og (ups) falder hen i en lur. Du vågner forvirret og på det helt forkerte tidspunkt, og nu i endnu dårligere humør end du var i før. Så er ugen skudt i gang.

TIRSDAG: KOM SÅ
Der skal ske noget, hvis du nogensinde skal nå igennem ugen, og det skal ske nu. På med pufferjakken og ud i det dejlige danske vejr i et forsøg på at nå op på dagens 10.000 skridt. Solen skinner, og du føler dig egentlig ret fed, mens du går ned ad Nørrebrogade iført solbriller og din nye hjemmestrikkede balaclava.

ONSDAG: HALVVEJS
Der er endelig lys for enden af tunnelen og grønne Tuborg, der titter frem i horisonten. Men først skal du lige på arbejde, og det er efter, du har lavet lektier, og det er også din tur til at gøre rent i lejligheden, og faktisk er der lidt langt til weekenden alligevel. I det mindste kan man have den her sang kørende i hovedet, mens man langer fastelavnsboller over disken til de hungrende københavnere.

TORSDAG: SNYDT IGEN
Du er i fredagshumør, men det er nu altså kun torsdag. Med blandede følelser ender du liggende krøllet sammen i din seng, og din sentimentale side når nye højder, da det i takt med dine tårekanaler begynder at regne udenfor. Tanker om sommer og venner og deleøl og en verden uden håndsprit begynder at fylde hovedet op. Corona-bluesen har ramt, og der er ikke så meget at gøre.

FREDAG: LÅLÅLÅ
Det er fredag, det er weekend, og du har hele verden for dine fødder. Selvom du ikke kan ramme den sejeste nye klub senere, får du alligevel arrangeret en lækker aften i godt selskab med dine 3-5 nærmeste venner og en bakke tropiske paraplydrinks. Så er det vist hævnens time for underboen, der renoverede sidste weekend, da du lå med tømmermænd og havde ondt af dig selv. Volumen op.

LØRDAG: LÅLÅLÅ IGEN ELLER?
Du har lidt tømmermænd, men ikke nok til at stoppe lysten til øl igen i aften. Din bedste ven ringer og siger, at han er kommet i corona-isolation, de andre er for trætte, og ellers er folk taget i sommerhus med deres kærester. Fuck det, du holder bare danceparty alene. Måske det var nu, man skulle bless TikTok med nogle af sine mange talenter?

SØNDAG: FULL CIRCLE
Kæft, det er egentlig lækkert at sove længe. Du nyder det, men tanken om, at det ikke kan gentage sig igen i morgen, overskygger glæden. Du får hevet en veninde med på en søndagsgåtur om søerne men *spoiler*, den ide havde alle andre københavnere også fået sig. I mylderet af mennesker og kærestepar bliver du pludselig ubehageligt aware over, hvor single du er, og du lader din vrede gå ud over din uskyldige veninde. Fuck, corona er bare noget værre lort, altså.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her