Et nyt natteliv – Talk med Urbanconnetion, KLUB22 & SEIN

11. januar 2023

I en samtale mellem kollektivet Urbanconnection, venue KLUB22 og SEINs chefredaktør, Fria Aurora, sættes der lys på den manglende repræsentation af musiksgenrer og safer spaces i nattelivet.

Urbanconnetion

Urbanconnection er et kreativt kollektiv, som igennem DJ-events skaber alternativer til det eksisterende natteliv. Holdet arbejder for at udvide repræsentationen af musik i nattelivet med genrer som afrobeats, dancehall og reggaeton. Samtidig er det helt centralt for kollektivet at skabe ikke-diskriminerende events, som byder alle velkommen til at nyde musikken og tilværelsen sammen.

KLUB22

KLUB22 er et nyopstartet venue med plads til minoriteter og underrepræsenterede musikgenrer. Derudover er det også en kulturplatform med fokus på at skabe inkluderende og repræsentative oplevelser i nattelivet. I Amtssygehusets rå lokaler skaber de alternativer til hitlister og happy hour samt et rum for inkluderende og ansvarlige fester.

Her kan du lytte til hele talken


Her er kun du se en stemningsvideo fra talken

Videoen er lavet af Julie Lundbald

Afspil

Vi på SEIN håber ikke at samtalen slutter her. Men at vi alle sammen, deltagere og medskabere, er opmærksomme på hinanden, bakke op om ikke-diskriminerende adfærd og ansvarlig alkoholkultur. Vi vil have et nyt og trygt natteliv.

Tak til:
Camilla Aneto Olesen fra Klub22
Kuldip Singh & Maninder Singh fra Urbanconnetion

Halfdan Stefansson for lyden
Matilde Elene for billeder
Julie Lundblad for video

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her