Jeg er som jeg er

31. marts 2023

‘Jeg er som jeg er’ er en portrætfilm, der skildrer et tidspunkt i livet, hvor det er naturligt at se tilbage på det liv, der er levet. Hvor der bliver reflekteret over, hvordan livet har udfoldet sig. Hvordan vi i nogle tilfælde kan fortryde, ærgre os og måske skamme os. Men også om accept og tilgivelse, for når alt kommer til alt, er vi, som vi er.

Tine er billedkunstner og deler i portrætfilmen, ‘Jeg er som jeg er’, sine dybeste tanker. Og med et melankolsk og betagende udtryk minder hun os om, at livets svære valg har konsekvenser. Filmen er lavet af Tines barnebarn, Laura.

Credits:
Instruktion, klip og kamera – Laura Martens Poulsen
Filmkonsulent – Frank Piasecki Poulsen
Klippekonsulent – Michael K. Eppsen
Teknisk konsulent – Simon Ø. P. Pedersen
IT-konsulent – Jakob Munksgaard
Musik – Moses Sumney

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her