Jeg har svært ved at sige, det ikke var min skyld

07. september 2018

Hvornår er et nej, et nej? Var Anna også skyld i at aftenen endte som den gjorde? På Tinder mødte Anna en fyr, og de tog på date. Efter en god aften endte han alligevel med at gå langt over hendes grænse.  I podcasten fortæller Anna om at glemme at stole på sig selv og om at bebrejde sin egen dømmekraft. Men også om at tage kontrollen tilbage ved at snakke om det.

Foto af Esther Gandrup

Lige meget hvor jeg vender mig, så har mine veninder historier, der minder om det her, og jeg synes jo aldrig, at det er deres skyld.

Hvad tænker du?

  1. Johanna siger:

    Så stor respekt for at du snakker om det Anna, og noget som rammer tæt på utrolig mange er jeg sikker på!
    Og det er slet ikke din skyld!

  2. Anonym siger:

    TAK for at fortælle, virkelig, tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her