Jens kommer i dag

06. september 2018

Om at vente. Sætte sit liv på standby. Og håbe til det sidste. Hedvig har skrevet om dengang, hun brugte en hel dag på Jens. På at lave playlister og glemme, hvad livet ellers er fuld af.

GIF af Sophia Krowicki

Jens kommer i dag. Jeg ved ikke hvornår. Jeg er allerede meganervøs.
Jeg kan ikke koncentrere mig om noget. Jeg sover dårligt. Jeg kan ikke spise ret meget.
Jeg har lyst til at bure mig inde med ham i en uge, forstå, hvordan han fungerer, knalde og lave mad med ham.
Jeg skal virkelig i gang nu. Jeg er to uger bagud med min opgaver.

Jeg er seriøst blevet forelsket i Jens.
Jeg hører Cigarettes After Sex og ryger en masse smøger. Og laver ikke opgave.
Nu har jeg lavet en playliste, der hedder ”J”. Så er det officielt.

Jeg kan næsten ikke holde den her fornemmelse i min krop ud. Jeg pisker mig selv med sørgelige sange og skrækscenarier. Alt det, der skete i torsdags, looper i mit hoved, indtil det, som et bånd, der er blevet overspillet, bliver forvrænget, ryger ud af sync, så jeg ikke længere kan genkende det.

Jeg har decideret ondt i maven. Og det er konstant. Bittersødt. Usikkert. Sårbart.
Hvad fanden sker der egentlig. Jeg har været sammen med ham i 5 timer.
Jeg har taget mit røde blondeundertøj på.

Jeg bliver virkelig nervøs nu. Klokken er 20.35, og Jens kommer kl. 22. Jeg prutter hele tiden og har det lidt, som om jeg skal brække mig. Jeg har lavet spejlæg til aftensmad. Jeg tror seriøst, jeg knækker mig, hvis jeg spiser det.

22.25: Kom nuuuuuuuuu for helvede.

22.44: De sidste 20 minutter har jeg øvet mig på koreografien fra Thriller.

23.21: Jeg har skiftet mit røde undertøj ud med et par udbrændte underbukser. Og taget jeans og t-shirt på. Og forbereder mig kraftigt på, at jeg er i færd med at blive brændt af.

00.00: Jeg er blevet brændt af. Jens skriver, at han er ”herretræt”. Særligt dén formulering synes jeg er pænt fucking træls. Han vil ses i morgen i stedet for. Så skriver jeg, at det kan jeg ikke. Og nu spørger han om tirsdag i stedet for. Og jeg svarer ham først i morgen. Han skal fandeme ikke tro, at han er købt så nemt. Sådan fungerer det fandeme ikke med mig. Din fucking narrøv. Han skal svede.
Men jeg er trods alt ikke mere en strong og independent woman, end at jeg allerede nu overvejer mit outfit til på tirsdag.
Så er det bare at høre Bootylicious og gå i seng.

Over and out.

Hvad tænker du?

  1. Nanna siger:

    Så genkendeligt. Mega sej tekst, Hedvig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her