SEIN anbefaler

01. juni 2022

I starten af hver måned anbefaler kulturgruppen en række begivenheder, som vi går og glæder os til. Anbefalingerne kan tage udgangspunkt i alverdens kulturelle indslag, men tager mest af alt forbehold til en knap så tung pengepung.

Uffe Lorenzen & Lydsyn, som spiller på festivalen. Foto: Jens Raadal

Beate skal til gratis koncert ved Musicon Vibes

Musicon-området i Roskilde er i konstant udvikling og bevægelse. Her er for nyligt blevet opført højskole, ungdomsboliger, nye caféer og det store museum for musik og ungdomskultur. I juni inviterer de til gratis koncert med blandt andre Uffe Lorenzen på plakaten.

Dato og tid: D. 18. juni kl. 14-23
Sted: Roskilde Søjleplads
Entré: Gratis

Læs mere her  

Olga besøger Københavns store gadefest – Distortion

Distortion i København løber fra d. 1/6 – 5/6 af stablen. For folk i alle aldre er der rig mulighed for at opleve koncerter, events og fest i gaderne. Mulighederne er mange, og jeg vil selv udnytte oplevelserne rundt om i København. Udover de gratis aktiviteter er det muligt at tilkøbe sig adgang til områder med endnu flere koncerter, fester og events. Men bare rolig, du behøver ikke tænke på pengepungen – Vesterbro Street Party, Havnehygge og alle Actionhygge-events er gratis.

Det bliver en gadefest uden lige, der hylder fællesskabet, festen og folkeligheden.

Dato og tid: Torsdag d. 2. juni kl. 16-22 (Vesterbro Street Party)
Sted: Vesterbro
Entré: Gratis

Læs mere her 

Kathrine Bendixens "kotarmelampe". Foto: Mathias Kruse Jørgensen

Astrid lægger vejen forbi Designmuseet

Efter to års renovering genåbner Designmuseet i København. Fra d. 19. juni kan du opleve deres otte nye udstillinger, og især udstillingen THE FUTURE IS PRESENT vækker interesse hos mig. Hvordan påvirker fremtidens udfordringer nutidens design? Udstillingen lover at lægge op til refleksion og undren over tematikker som klima, forbrug, demokrati og lighed. Og alt dette gennem designerens blik. 

Dato og tid: Fra d. 19. juni
Sted: Designmuseet i København
Entré: Ung (under 27 eller studerende): 90 kr. Under 17: gratis

Læs mere her    

Monologen "I krydset får de ny sofa" fremføres af Rosalinde Mynster. Foto: Catrine Zorn

Martin slår et slag for scenekunsten

Tag på en københavnsk teater-tour til CPH STAGE og lad dig indfange, udfordre og begejstre. Tag f.eks i Operaen og oplev på én gang multikunstneren Louise Alenius’ Manualen og Brecht og Weils klassiker De syv dødssynder. Læg vejen forbi Aveny-T og se monologen I krydset får de ny sofa – en iscenesættelse af de – Helle Helles minimalistiske mesterværk af en roman. Smut også en tur til Husets Teater på Halmtorvet og se den roste forestilling Mit Arbejde – Liv Helms fortolkning af Olga Ravns prisvindende roman af samme navn. Afsted!

Dato: 2. – 11. juni
Sted: Operaen på Holmen, Aveny-T på Frederiksberg og Husets Teater på Halmtorvet
Entré: For de omtalte forestillinger: Henholdsvis 135, 80 og 110 kr. for en ungdomsbillet (under 25)

Læs mere her

"Cabaret" på Aarhus Teater. Foto: Emilia Therese

Jacob kan ikke få nok af Cabaret

Hvis dit eksamensansigt efterhånden er blevet ligeså gråt som dit navlefnuller, kan det nu blive oplyst i rouge og guld, når Aarhus Teater afvikler musical-klassikeren Cabaret. Sceneshowet er intet under vidunderligt, skuespillerne presser fortællingen helt ud til kanten af scenen, og historien, ja, enten så kender du den, eller også vil du nyde at få den fortalt igen. Så månedens varme anbefaling er at blive blæst bagover i teateret om aftenen, efter du har siddet og boblet med studiebøgerne dagen lang.

Dato: 1. – 18. juni
Sted: Aarhus Teater
Entré: 80 kr. (hvis du er under 25 eller studerende)

Læs mere her

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her