SEINsamling – april

01. maj 2019

I april har vi samlet alle de sange, der får os til at mærke foråret i hele kroppen. Det er blevet til en playliste fuld af bløde solstrejf, mildt mod og spirende, nyt liv. Og sange sendt ind af SEINs læsere.

Stella Donnelly – Season’s Greetings

Barselona – Samme båd
“Forår er der hvor alt spirer – også kærligheden. Forår er fyldt med kærlighed i luften, og forår er let. Det samme er den her sang. Den giver mig lyst til at vente på sommeren og endnu varmere dage.”

Zar Paulo – I Løb

Lowly – Baglaens 

The Map Room – Hold Me up to the Sun 
“Sangen er bløde solstrejf, mildt mod og spirende, nyt liv og idéer. Den er fornemmelsen af et hoppe ud af sengen og cykle ind i en ny dag. Give slip på vinter (men også i det hele taget) og gå sommeren i møde, dag for dag, med åbne arme.  Jeg stødte på sangen for næsten præcis et år siden, hvor jeg stod i flytterod og der i det hele taget var en masse ny begyndelse og forårsfornemmelser i luften. I de sidste uger har det føltes som at pakke en kær ven ud af vinterhiet ved at genhøre den.”

FRAADS – Døde i dine arme 

Kevin Abstract – Joy Ride 

Julia Jacklin – You were right

Hong Kong – Salt eller soya

Xavier Rudd – Spirit bird
“Forestil dig, at du sidder i din vindueskarm på 1. sal. Lytter til ‘Spirit bird’ med Xavier Rudd, en lys forårs formiddag. Kan høre fuglene synge med på sangen og kigge ned i haven og se din ynglings orange blomst endelig er sprunget ud. Sindsyg forårsfornemmelse.”

Bedouine – One Of These Days

Aurora – The Seed
“En fantastisk sang med dybde og kraftfuldhed, med et opråb til at vi vågner op – omkring de klimaforandringer vi er i. Her i foråret ligger jeg særligt mærke til alt den blomstrende energi og alt det liv der er her på jorden, med alle frø, spirer, blomster og planter der springer ud! Det er så dejligt og det er noget vi skal værne om med kærlighed og nærvær.”

Bob Dylan og Johnny Cash – Girl from the North Country
“Denne version af Bob Dylans sang fra ’63 er genial og idyllisk. To ikoniske musikere, der har lavet hver deres tolkning af sangen, samler her deres genialitet i en forårssymbiose. Man kan næsten dufte den rene, blå luft på himlen og smage solskinnet på tungen, når man sætter denne sang på. Lige meget om du er på vej til Café Guldregn på din rustne cykel med lad foran, om du sidder i bilen på vej til Berlin med hele din familie samlet på bagsædet, og træerne suser forbi dig i grønne nuancer udenfor, eller du nyder påskeferien på en havestol i dit sommerhus på landet omgivet af marker, kan du finde ro og forårsstemning i denne sang. Den er brilliant – især til sommer. Og hvis du er heldig, kan den minde dig om personen, der så ofte optager dine tanker, ligesom den gør for mig.”

Weyes Blood – Everyday

 

Tak til
Oscar Momberg
Ida Ohlsen Vestergaard
Lotta Grohmann
Oskar Nielsen
Magda Wullum
Alberte KW
Emma Louise Rasmussen
Laurits
Victoria Hvidberg

Tusind tak for alle jeres bidrag! 

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her