SEINsamling: Dét, jeg ikke siger til mine forældre

09. juni 2023

Med SEINsamling vil vi gerne lave historier sammen med jer og derved skabe en samling af SEIN-læsernes udtryk. En slags kollektiv tidslomme.

Hver måned stiller redaktionen en opgave, som vi gerne vil have jeres bud på. Man kan besvare i alle formater, og vi opfordrer alle til at sende deres bidrag. Derefter samler vi alle bidrag til ét indlæg, der udkommer en gang om måneden.

Du kan læse mere om SEINsamling lige her!

Du har fået at vide, at du ikke må drikke mere end to genstande til festen. Det har dine forældre forklaret med store bogstaver, inden du tog af sted. Nu står du i deres køkken seks øl efter og forklarer, at du faktisk kun drak én. 

Kan du genkende episoden? Det kan mange af os på SEIN i hvert fald. Som unge holder vi ofte nogle ting for os selv i relationen til vores forældre. Vi vil gerne høre, hvad I skjuler eller har skjult for jeres forældre. Måske du har sneget dig ud om natten? Holder en kæreste hemmelig?

Hemmelighederne kan både være en overgangsfase, når man føler, at man har mere styr på livet end sine forældre. Men det kan også være de store ting, der er for svære og sårbare at fortælle. 

Send din hemmelighed på instagram her eller til samling@seinmag.dk inden d. 20/6. 


Tekst & redaktør: Anna Bjørg 
Illustration: Frida Bjerregaard Poulsen 

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her