Soundtracket til: Når du er til stede i din glæde

08. oktober 2017

Tredje afsnit.
Hvis dit liv var en film, hvordan ville underlægningsmusikken så være?
Her kommer et musikpodcast om 9 sange, der kan afspilles, når du føler dig selvsikker og glad, fordi du har fundet din gamle iPod frem eller er blevet forelsket midt i et supermarked.

Velkommen til ‘Soundtracket til dit liv’.
Musikpodcastet, der finder det perfekte underlægningsmusik til bestemte situationer i dit liv.
I dag skal det handle om at nyde sin tilværelse. Vi skal nemlig finde soundtracket til, når du er til stede i din glæde. Anton er din vært, og han har taget sine venner Amalie og Balthasar med i studiet for at høre deres tre bedste bud.

I afsnittet høres kun udsnit af de i alt ni sange. For at du kan nyde dem i deres fulde længde, har vi sammensat en playlist, du kan lytte til, når du har brug for at gå selvsikkert ned af gaden i bedste Saturday Night Fever-stil.

Hvad tænker du?

 1. Nikita siger:

  Nu er jeg efterhånden (i det jeg har lyttet til alle tre podcasts haha) en fast lytter her, og jeg vil vist bare sige, at jeg altid får det umådeligt godt, når jeg lytter med (og får addet nogle sange til mine spotify playlister hehe).
  En evt. idé kunne være at lave en SEIN spotify playliste som man kunne følge, hvor bl.a. de her sange blev samlet, så man altid lige kunne vænne tilbage?

  Tak for en fantastisk podcast, som jeg glæder mig til at følge langt ud i fremtiden 🙂

  1. Anton T. siger:

   Hej Nikita!
   Hvor gør det mig glad at høre, at vi har kunnet udvide dine playlister lidt. Alle Soundtracket Til Dit Liv-programmer har en playlist tilknyttet, som du kan finde på vores Spotify-profil, men hvis jeg forstår det rigtigt, er foreslag at lave en stor, samlet SEIN-playliste? Det vil jeg da i hvert fald lige overveje!
   Tak for din kommentar.
   Knus Anton

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her