Et selvkærligt liv

25. april 2019

Sally har samlet en række tanker til at bevare en selvkærlig livsindstilling og troen på sig selv – også når selvkritikken vil tage magten.

Mit liv er efterhånden blevet fyldt med motivational quotes og opmuntrende citater i alle afkroge: kalendere, dagbøger, mobilnoter, opslagstavler. For jeg er fastsat på at gribe alle de selvkærlige tanker, så snart de rammer mig og beholde dem til de tidspunkter, hvor det kan være svært at bevare netop denne selvkærlighed. Jeg øver mig hver eneste dag i at give mig selv et mere selvkærligt liv, hvor jeg har plads til at være den, jeg er, uden for meget unødvendig modstand og selvkritik. Jeg er trods alt den person, jeg skal bruge resten af mit liv med, så nu jeg har besluttet mig for at få det bedste ud af det!

Layout og illustrationer af Astrid Lund Johansen

Hvad tænker du?

  1. Olivia siger:

    Sødeste Sally, sikke en samling rare og vigtige tanker. Dem vil jeg minde mig selv om, når jeg er min egen værste kritiker <3

  2. Johanne siger:

    Så vigtig tekst! Tak <3

  3. Agnes siger:

    Tak for at dele dette <3 masser af kærlighed din vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her