På en mørk kro i november

25. maj 2021

På en mørk, forladt kro i november i landsbyen Bedsted, langt ude på landet, står fem fyre. De danner bandet Pacific Swell. Pacific Swell er det, nogen beskriver som psykedelisk surfrock, for dem laver de bare musik. Lige nu er de aktuelle med singlen “Hermano”. Marius har været med ude at fotografere bandet på denne kolde eftermiddag.

Da jeg stiger ud af bilen, ser jeg Adam, Nicklas, Emil, Sejer og Niels stå ude i regnen og ryge en smøg. Vi siger hej og går ind på kroen. Til højre ser man den gamle spisestue med vægge, der er KNALD-pink, og borde, der ikke er blevet tørret af i noget, der ligner 20 år. Vindueskarmene er fyldt op med døde fluer og blondegardiner, der er på kanten til at drætte ned. Vi bliver vist op på 1. sal og ind i suiten. Her har drengene pyntet op med stearinlys og et sønderjysk kagebord, bare med tilføjelsen af pølser, kogte æg og appelsiner. Døren lige ved siden af suiten leder ind til et solarium, der ærlig talt ser livsfarligt ud. Der skal vi skyde, siger Adam.

Lang tid efter mørket er faldet på over Bedsted, pakker vi sammen og går ud af døren. Adam låser døren indefra og hopper ud af vinduet, lukker det og hamrer listerne på plads.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her