SEIN anbefaler

01. april 2022

I starten af hver måned anbefaler kulturgruppen en række begivenheder, som vi går og glæder os til. Anbefalingerne kan tage udgangspunkt i alverdens kulturelle indslag, men tager mest af alt forbehold til en knap så tung pengepung.

Credit: Aiden Monaghan / © 2021 Focus Features, LLC

Jacob skal se The Northman

Den 13. april har The Northman instrueret af Robert Eggers premiere i de danske biografer. Eggers’ filmkarriere som instruktør er relativ ung, men med hans debutfilm The Witch og senest i 2019 The Lighthouse har han markeret sig som en visionær instruktør med en god sans for det vilde og ekstravagante. På papiret ligner filmen et ordinært hævnplot, men jeg håber på og regner med, at Eggers’ vilde visuals og knudrede hjerne kommer i fokus igen. 

Se en trailer til The Northmann her.

Hassan skal lytte til …

Melt My Eyes See Your Future af Denzel Curry. Et album fyldt med spændende perspektiver på sociale problemstillinger, kulturelle kampe og mentalt helbred. Derudover har Denzel Curry også arbejdet med en god variation af lyde igennem hele projektet, så der er helt sikkert noget for enhver smag!

Lyt her!

Olga skyder loppemarkedsæsonen igang

I takt med at vejret bliver bedre, og at vi kommer godt ind i foråret, blomstrer loppemarkederne så småt op på de grønne arealer. På markederne kan vi både købe og tjene på en lokal, nem og bæredygtig måde. Jeg anbefaler, at vi dyrker loppemarkederne for at undgå ressourcespild og for at underminere vores overforbrug ved at genbruge vores tøj. Og det er jo fedt tøj til billige penge. Det er et lille men mere klimabevidst valg, vi alle sammen kan tage.

Loppemarkeder i København i april:

Pressefoto af Asbjørn Kragh / Synkron

Ninna skal til koncert med …

R’n’b-talentet DAYYANI, der med EPen All The Things I’m Learning og den nye single Casual puster til 00’er-musikkens gløder og sammensmelter den med mellemøstlige toner og elektronisk pop. Jeg så DAYYANI sidst på SPOT Festival i efteråret, hvor stemmen, beatsene og koreografien kun gav mig lyst til mere. 

Find datoerne på tour her!

Jonas vil huske dig på …

At solen skinner, og vi har lige stillet uret frem til sommertid. Vi går den første påske i møde uden restriktioner siden 2019. Der kommer til at ske mange ting, og der bliver nok at se til. Så husk at holde nogle pauser og brug noget tid med dig selv. Gå udenfor og nyd det gode vejr. Eventuelt med klassikeren Dark Side of the Moon af Pink Floyd i ørene.

Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Psst!
Læs mere her